Гледайте и пътувайте от комфорта на вашия диван! Допада ли

...
 
 
Гледайте и пътувайте от комфорта на вашия диван! Допада ли
Коментари Харесай

13 филма за пътуване: селекция, която да ви вдъхнови за нови приключения

 

 

Гледайте и пътувайте от комфорта на вашия диван! Допада ли ви тази концепция? Тези филми ще ви разрешат да пътувате с героите до най -красивите кътчета на нашата планета и да научите доста забавни неща!

 

1 Невероятното странствуване на лекар Дулитъл

Историите за Дулитъл са заснемани неведнъж. Може би най -ексцентричният Дулитъл се оказа Робърт Дауни -младши. Лентата е задоволително свежа, животните играят реалистично – употребява се техниката на хващане на придвижване. Том Холанд е „ виновен “ за вярното куче джип, за тигъра – Ралф Файнс, за лисицата – Марион Котияр, за жирафа – Селена Гомес. Просто съзвездие!

 13 кино лентата за пътешестване: селекция, която да ви въодушеви за нови завършения

2 Уау почивка!

Съвместната почивка е същинско тестване за възприятията на влюбените. Особено в случай че тя е необвързана авантюристка, а той цени комфорта. Френска комедия за толкоз разбираеми и по тази причина близки до сърцето неща. Този филм за пътуването на сантиментална двойка е като ветровит морски бриз!

 13 кино лентата за пътешестване: селекция, която да ви въодушеви за нови завършения

3 Хектор в търсене на щастието

Ако сте психиатър, евентуално знаете по какъв начин да излезете от дълбините на депресията и да се почувствате щастливи…. Нашият воин Хектор (Саймън Пег) взема решение, че в неговия случай най -доброто „ хапче “ е пътуването по света. Да наблюдавате цветните завършения на героя е същинско наслаждение.

 

4 Пътят към дома

Дори най -доброто премеждие би трябвало да ви води вкъщи. И кучето Бела ще има доста завършения по пътя. Добре е, че в дългото си пътешестване тя е съпроводена от нов правилен другар – дива котка. Заедно е по -забавно и не толкоз ужасно!

 13 кино лентата за пътешестване: селекция, която да ви въодушеви за нови завършения

5 В дивото

Тук всички мечтаем за удобен и сигурен живот. А младият Кристофър МакКендлес ( Шон Пен ), млад мъж от богато семейство, въобще не е подобен. Той копнее да живее като дивак в Аляска, като героите на Джек Лондон. Под псевдонима Supertramp, той отпътува да осъществя проектите си. И да, филмът е основан на същинска история. Освен това, сюжетът се основава на дневник на странник, открит в ръждясал рейс в дивата природа на полуострова.

 13 кино лентата за пътешестване: селекция, която да ви въодушеви за нови завършения

6 Пътеводител на галактическия стопаджия

Ако планирате кино вечер с приятеля си, тогава ето класиката в жанра на хумористичната фантастика. За тези, които обичат да се оплакват от ретроградния Меркурий, това е галактическа тягост от повсеместен мащаб. Земята предстои на заличаване, защото построяването на междузвездния маршрут пречи. Но умерено, към момента има места в галактиката, където можете да намерите заслон. Внимание, маршрутът е подготвен!

 

7 Влак до Дарджилинг. Отчаяни пътешественици

Нашият лист с филми за пътешествия продължава със фамилна драма за трима братя, които след гибелта на татко си потеглят на странствуване в пъстра Индия. Някъде във високопланинските джунгли те чакат да намерят майка си.

 

8 Пътеки

Една биографична драма за невероятното пътешестване на смела млада дама Робин Дейвидсън (Миа Васиковска). Само деяние ни води до Австралия. Маршрутът с дължина 2700 км до крайбрежията на Индийския океан, положен през пустинята, не всеки човек може да овладее, само че нашата героиня има стоманени … нерви.

 13 кино лентата за пътешестване: селекция, която да ви въодушеви за нови завършения

9 Самолети, влакове, коли

 

Нашият воин Нийл Пейдж (Стив Мартин) в действителност желае да се прибере в точния момент за Деня на благодарността, с цел да го отпразнува със фамилията си. Пътуването от Ню Йорк до Чикаго заради естествени бедствия се трансформира в комплицирано търсене на контролните пунктове.

 13 кино лентата за пътешестване: селекция, която да ви въодушеви за нови завършения

10 Изгубени в превода

 

Може би точно този филм донесе на София Копола самопризнание, без значение от славата на татко й. Е, и калейдоскоп от награди, в това число Оскар. Перфектното встъпление в приказния Токио и обичаните ви артисти ( Скарлет Йохансон и Бил Мъри).

 

11 Г -н Бийн на отмора

 

Неудобният мистър Бийн ( Роуън Аткинсън ) е съдбоносен да си навлича проблеми в живота. Така че даже ваканцията не е изключение. Южният бряг на Франция не прости на простака. По пътя за Кан нещастният воин ще се сблъска с доста комични обстановки. И ще би трябвало да се грижи и за съветското момче Степан, който по негова виновност краткотрайно остава без родители.

 

12 Невероятният живот на Уолтър Мити

Срамежливият фоторедактор (Бен Стилър) е привикнал да вижда всички хубости на света единствено на фотоси. Но всичко се трансформира един ден, когато той потегля по стъпките на прочут странник с вярата да получи рядка фотография.

 

13 Яж, моли се и бит

Екранизация на едноименния бестселър от Елизабет Гилбърт, изпълнена от отличен актьорски състав ( Джулия Робъртс, Хавиер Бардем, Виола Дейвис, Софи Томпсън, Джеймс Франко ). Главната героиня на кино лентата, след тежък бракоразвод, взема решение да преоткрие себе си. Пейзажите на Италия, Индия и Индонезия са доста удобни за това.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР